Українська співачка Яна Шемаєва, більш відома під псевдонімом Jerry Heil, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 190 тисяч чоловік.

Зараз дівчина, з величезною білосніжною шапкою на голові, розповіла про досить цікаву новину, що сталася в її житті. Справа в тому, що їй було схвалено отримання візи в Сполучені Штати Америки.

фото: instagram thejerryheil
фото: instagram thejerryheil

У такому випадку варто очікувати, що зовсім скоро Jerry Heil здійснить 7-8-годинний переліт в США, звідки буде ділитися безліччю фотографій і відео. Однак серія фотографій з нової публікації була зроблена в Києві.

"Я отримала візу в Штати і не знаю, що додати! Просто приймаю привітання і рекомендації, звичайно, теж!", - пише Яна.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На четвертому знімку, на тлі красивої будівлі, дівчина приспустила злегка куртку, залишивши плече під захистом сорочки.

EL Kravchuk та Jerry Heil, скриншот youtube Світське життя
EL Kravchuk та Jerry Heil, скриншот youtube Світське життя

"Десь плаче один MONATIK, у якого забрали шапку...😢", "Яночка, вітаю, сонечко! Найкраща!", "Красуня😻❤️", "Які фото😍💔", "Нереальна😍", "Нереально красива❤️🔥😝", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анна Трінчер готується до весілля: скандальний блогер Олександр Волошин зробив коханій пропозицію на байкшоу

Як повідомляв "Знай.ua", Jerry Heil запропонувала EL Кравчуку зробити це просто зараз: "Я, не при людях буде сказано, хотіла запитати, скільки сантиметрів..."

Знай.ua писав, The Jerry Heil потрапила в халепу через коронавірус: "Збиралася чекати до останнього"