Яскрава і талановита українська співачка і акторка, переможниця багатьох музичних конкурсів, яка намагається поєднувати кар’єру з батьківством, Світлана Тарабарова відверто поділилася з шанувальникам своїми думками про батьківське вигорання.

Тарабарова написала про це на своїй сторінці в instagram, де за її життям стежать 575 тисяч підписників.

«Останні декілька місяців ми з чоловіком відчуваємо шалену втому.. почитали, поспілкувалися із друзями, у яких є діти, і зрозуміли, що у нас теж синдром батьківського вигорання», - розповіла співачка.

Світлана Тарабарова, instagram.com/tarabarova
Світлана Тарабарова, instagram.com/tarabarova

Світлана зізналася, що вони з чоловіком, Олексієм Бондарем - «батьки-фанатики»: близько сприймають все до серця, намагаються бути кращою версією себе, прикладом для дітей. Але таке відповідальне ставлення і намагання приділити дитям всю свою увагу інколи призводить до емоційного і фізичного виснаження, Світлана відчула, що саме з цим стикнулася і її родина.

У співачки і матері двох дітей є свій рецепт, як подолати вигорання.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Світлана Тарабарова з сім'єю, instagram.com/tarabarova
Світлана Тарабарова з сім'єю, instagram.com/tarabarova

По-перше, радить Світлана, не треба відмовлятися від допомоги родичів та друзів. По-друге, варто знаходити час для себе і свої справ. По-третє, і це Світлана вважає головним, бути разом із партнером і не забувати, що колись ви були тільки вдвох.

Співачка розповіла, що змогла пережити складний період і почала знаходити час, щоб відпочити разом з чоловіком. На світлинах, які вона виклала, пара відпочиває у заміському клубі: плаває у басейні, гуляє у сосновому лісі, на одній з фотографій Світлана розслаблено сидить із чашкою на відкритому балконі, «насолоджуючись моментом».

Світлана Тарабарова, instagram.com/tarabarova
Світлана Тарабарова, instagram.com/tarabarova

Фоловери досить жваво відгукнулись на розповідь співачки і поділилися своїми історіями про батьківське вигорання і рецептами, як його подолати.

Коментарі, instagram.com/tarabarova
Коментарі, instagram.com/tarabarova

Знай.ua нагадує: Світлана Тарабарова повернулася в свої солодкі 16: "Є що згадати, нічого дітям розповісти"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Молода матуся Світлана Тарабарова показала інтимний момент сім'ї: про таке мріє кожна жінка

Також Знай.ua писав: Світлана Тарабарова і Регіна Тодоренко повернулися до Real O: як змінилися учениці Могилевської за багато років