Відома українська співачка і акторка, яка деякий час назад побралася, розкрила деякі подробиці свого майбутнього весілля, і розповіла про пропозицію.

Про це стало відомо завдяки спеціальному сюжету, який був знятий для програми Факти ICTV.

Обранцем 20-річної дівчини став 24-річний скандальний блогер Олександр Волошин. Він зробив їй пропозицію ще в кінці жовтня під час байкшоу, і для дівчини це стало повною несподіванкою.

"Це не хайп. Чи не прогрів пісні, не обман. На щастя, або на жаль для багатьох - мені зробили пропозицію" - почала з такої інформації дівчина.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Практично місяць Ганні Трінчер довелося мовчати про це, і нікому не говорити, адже це такий день, про який жінці хочеться кричати на всю країну. Мовчала вона тому що вони хотіли удвох виїхати відпочити, перевантажитися, красиво підготувати цю новину, а також чекали з монтажу Відеоролик.

На такий випадок у неї була в запасі пісня, яка зараз повністю описує її щасливий стан.

Зроблена пропозиція була на парковці одного зі столичних торгових центрів, де все було прикрашено красивими лампочками, і де для них заспівала Jerry Heil.

"Я бачу весілля взагалі не класичної, не стандартної. Я хочу, щоб це було щось таке, чого не бачила жодна людина, як мінімум в Україні. Щось в стилі химерному r n b стилі. Не знаю, я поки не думала про це, тому що чекала моменту, коли ми хоча б про це розповімо" - підсумувала Анна Трінчер.

Нагадаємо, що Анна Трінчер готується до весілля: скандальний блогер Олександр Волошин зробив коханій пропозицію на байкшоу

Раніше повідомлялося, що Анна Трінчер заковтнула посеред нічного вокзалу-Павло Зібров схвалив би: "що скажете в своє виправдання?"

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Павленко з Go_А розгубилася від напору зухвалої Анни Трінчер