Відома українська телеведуча Маша Єфросініна похизувалася розкішною стрункою фігурою на фотосесії у білизні.
Маша Єфросініна має чимало шанувальників. Саме тому зірка часто тішить їх появою у різноманітних телешоу, таких як "Ліга сміху", "Маскарад" чи "Танці з зірками". Нещодавно вона стала обличчям бренду білизни Вrabrabra, тому знялася у спокусливій фотосесії. Відповідними кадрами поділилися на сторінці бренду в Instagram.

Маша Єфросініна, фото з instagram
Маша Єфросініна, фото з instagram

На одній зі світлин Маша Єфросініна позує у чорному комплекті білизни з орхідеєю в руках. Зірка сором'язливо прикрила квіткою свої груди, в цей момент задумливо дивлячись в камеру. На іншій світлині теледіва також позувала з орхідеєю, але у комплекті бежевого кольору. Вона підняла руки до гори та затисла квітку між руки та шиї.

Маша Єфросініна, фото з instagram
Маша Єфросініна, фото з instagram

Зазначимо, що у свої 42 роки телеведуча має розкішну та підтягнуту фігуру. Видно, що вона трудилася над нею не один місяць у спортивній залі. Та й сама зірка в інтерв'ю неодноразово зізнавалася, що дуже ретельно слідкує за своїм раціоном та часто займається спортом.

"Разом із неперевершеною Машею Єфросиніною ми створюємо нову історію краси та комфорту❤️ Вже зараз сотні тисяч жінок знають, як жити в гармонії з собою, відчувати себе комфортно та говорити своєму тілу ДЯКУЮ", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, топ яскравих образів Маші Єфросініної на "Танцях з зірками": найкращі сукні подружки Олі Полякової

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще