Подружня пара, за якою спостерігала вся країна з романтичного шоу "Холостяк" Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками чудового малюка, якому дали незвичайне ім'я – Лев. Тепер вони звикають до нового статусу і активно розміщують нові публікації в соцмережі Instagram.

Микита і Даша ділилися з аудиторією подробицями протягом всієї вагітності і самої родової діяльності, а зараз продовжують радувати фанатів новинами про стрімкий розвиток сина. Малюк з'явився на світ 13.07.2021, о 09:51 ранку. Лев народився справжнім богатирем, з вагою 3.760 і зростом 56 см.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

Цього разу Даша знову заговорила про швидкоплинність життя. Раніше молода мама заявляла, що її малюк росте не по днях, а по годинах. У новому пості дівчина зізналася, що в її роботі, на перший погляд такій ідеальній, також бувають невдачі.

"Часто моє життя так мчить, що я навіть не встигаю усвідомити, скільки всього крутого відбувається, але так само після злетів бувають і падіння", - написала Квіткова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Молода мама також повідомила фанатам про свої дивні гастрономічні примхи. Як виявилося, дівчині дуже доводиться до смаку ковбаска з перчиком, від цього поєднання вона отримує справжнє задоволення і можливість повернутися в щасливе і безтурботне дитинство.

"Не соромлюся розповісти про примхи, які не викорінити нічим. Я обожнюю ковбаску з перчиком", - зізналася Даша в публікації.

Нагадаємо, що Даша Квіткова взяла приклад з молодої дружини Віктора Павлика, Микита Добринін не втримався: "Моє велике..."

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова показала життя молодої матусі зворушливим фото: "Тепер він кайфує"

Також портал Знай.uа писав, що Даша Квіткова в купальнику показала розкішну фігуру, навіть Микита Добринін не стримався: "Ауууф"