Поліцейський Ян Джеймс два десятиліття був педофілом під прикриттям і навіть потрапив у в'язницю під час своєї роботи по захисту дітей.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Колишній поліцейський дружив зі збоченцями протягом 20 років як педофіл під прикриттям.

Ян Джеймс досі бореться з жахами побаченого і прочитаного, щодня занурюючись в темний світ сексуального насильства над дітьми.

Робота офіцера полягала в тому, щоб врятувати дітей від шкоди і допомогти зловити хижаків з достатньою кількістю доказів, щоб їх замкнули.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Страхітливі щоденні зустрічі Яна, які вимагали закордонних поїздок і завоювання довіри монстрів, супроводжувалися спробами виростити власних дітей.

Книга "Врятуйте одну дитину" розкриває жахливу природу роботи Яна, про яку він з тих пір говорив у серії подкастів.

Згідно з LadBible, Ян сказав про педофілів: "Вони дуже обережні, вони дуже підозрілі, тому що вони не обов'язково будуть думати".

Книга
Книга

"Іноді вам потрібно маніпулювати ними, щоб вони були прийняті, і це так складно, тому що у вас буде лише невелике вікно можливості зробити це. Якщо ви цього не зробите, то ви не досягнете успіху", - продовжив чоловік.

Ян потрапив у в'язницю в якості таємного відстаючого, щоб отримати більше доказів від вже ув'язненого злочинця, ризикуючи власною безпекою як поліцейський, "співчуваючий" педофілу.

Він сказав: "Уявляєте, які складнощі, я йду до в'язниці. Проблема в тому, що вони не люблять "хижаків", і я повинен співчувати їм, так як я міг би їм бути. І я дійсно зустрічаюся з тими, хто засуджений, так що ви можете уявити собі потенційну ворожість".

Протягом багатьох років Джеймс був відповідальним за порятунок щонайменше 50 дітей, і це бажання допомогти дітям змушувало його повертатися в ці ситуації, щоб зловити винних.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", чоловік-лялька був засуджений до позбавлення волі.