Відомий український виконавець Павло Зібров частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 85 тисяч осіб.

Зовсім недавно чоловік заявляв, що вперше в житті спробував себе в ролі інтерв'юера. А зараз він поцікавився, чи не один він зовсім нічого не хоче робити в таку погоду. Йому подобається сидіти вдома, в теплі, насолоджуватися ароматним чаєм і не думати про будь-які проблеми.

Павло Зібров, фото: Instagram
Павло Зібров, фото: Instagram

"Але приходить рахунок за комуналку. Виходити на вулицю, стояти в чергах... брр, ні-ні-ні, це не для мене. Тим більше з нестабільною ситуацією в країні через коронавірус, не хочеться зайвий раз з дому виходити і контактувати з людьми", - заявляє Павло Зібров.

Після цього він прорекламував картку Mastercard від державного "Приватбанку", за допомогою якої, через додаток, можна оплатити потрібні послуги.

Фото зі сторінки Павла Зіброва
Фото зі сторінки Павла Зіброва

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Кращий артист!😍", "І я так само! Разом з @privatbank_original Там взагалі так багато функцій, що я і не знала", "Як завжди - цінна інформація. Повністю з Вами згодна, Павло Миколайович. Незважаючи на таку жахливу погоду, поганий настрій, намагаюся працювати", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анна Трінчер готується до весілля: скандальний блогер Олександр Волошин зробив коханій пропозицію на байкшоу

Як повідомляв "Знай.ua", в Павла Зіброва "вселиться" Євген Комаровський: розповість все про здоров'я українцям 50+

Знай.ua писав, Віктор Павлик показав ніжного малюка, що стискає його пальці міцно-міцно: "Допоможіть, будь ласка"