Відома українська співачка Оля Полякова частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,4 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно виконавиця була з сім'єю на відпочинку, на Мальдівах. Там вони злегка "застрягли", адже запізнилися на літак в Україну, але все ж опинилися вдома. А зараз Полякова виставила серію знімків зі своїми малятками і заявила, що обов'язково повернеться на райські острови.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

"Ми обов'язково повернемося! Те, яку кількість переглядів набирали мої Stories з моїх Мальдів, говорить про те, що вам подобається дивитися такі Райські картинки, це піднімає вам настрій! Підпишись на @discoversoneva і кожен раз будете насолоджуватися смарагдовим, океаном і фантастичними заходами, а ще, буде про що помріяти, адже мрії збуваються!❤", - заявляє Оля Полякова.

На першій фотографії співачка продемонструвала свої нескінченно довгі ніжки і напівголу попу, яка прочинилася через вітер.

Оля Полякова, фото: канал "Україна"
Оля Полякова, фото: канал "Україна"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Краса🔥👍", "Ви і Ваші дівчатка просто красуні👏", "Машка добре виглядає з цим кольором волосся😀👌", "Маша на 4 фото в зеленій сукні🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна оголилася до білизни і показала розкішну фігуру: Олі Поляковій Така і не снилася

Як повідомляв "Знай.ua", топ яскравих образів Маші Єфросиніної на "Танцях з зірками": кращі сукні подружки Олі Полякової

Знай.ua писав, Оля Полякова і Маша Єфросиніна заговорили про плани на спільне майбутнє: "Жінки вилазять з домашнього вогнища"