У Сполучених Штатах Америки померла 38-річна жінка, яка зробила кілька ін'єкцій в сідниці.

Підозрюваною в "вбивстві" вважають 47-річну "консультантку по красі", яка не має сертифікат на силікон. Вона навіть не правильно ввела шприцом дозу. Про це повідомляє видання New York Post.

Ін'єкція ботоксу, фото: Getty Images
Ін'єкція ботоксу, фото: Getty Images

Ін'єкції були зроблені кілька років тому, вдома у так званого лікаря. Марджі МакКлендон з Сент-Луїса, штат Міссурі, пройшла дві процедури по введенню силікону в сідниці. Після цих уколів потерпіла відчувала сильний біль і проблеми з диханням. Згідно з судовими документами, підозрювана працювала без ліцензії і незаконно набувала силікон.

Свідки заявляють, що навіть після першого візиту Марджі МакКлендон відчувала себе досить погано - її нудило і жінка кашляла кров'ю. Однак наступного дня вона все ж прийшла, бо не отримала естетичного результату. Однак майстер відмовилася повертати їй грошові кошти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Померла від двох ін'єкцій силікону, фото: nypost
Померла від двох ін'єкцій силікону, фото: nypost

Згодом її госпіталізували до місцевої лікарні, але довго в медзакладі жінка не пробула. Вона пішла ще до того, як її повинні були оглянути. Але 30 Квітня 2018 року МакКлендон померла в результаті ускладнень, які були пов'язані з силіконовою тромбоемболією легеневої артерії.

Підозрювану затримали за порушення ПДР. Вона постала перед судом і залишається під вартою, бо помічниця окружного прокурора вважає, що можуть бути й інші жертви.

Померла від двох ін'єкцій силікону, фото: nypost
Померла від двох ін'єкцій силікону, фото: nypost

Нагадаємо, Анна Трінчер опинилася в кабінеті лікаря після пропозиції від Волошина: "Так вона вагітна"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова схопила за груди перелякану Машу Єфросиніну: "Напхай папірців, і у-ух!"

Знай.ua писав, Українська Кардашьян Олена Омович зняла штани на балконі і зганьбилася: "Шматок силікону стирчить?"