Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

19 листопада Настя Каменських випустила нову пісню "Sorry 2" в дуеті з молодим, але вже досить амбітним виконавцем Ванею Демчуком. Як відомо, хлопець брав участь у талант-шоу "Співають всі" і на жаль, до перемоги не дійшов, але встиг підкорити серця тисячі українок своєю харизмою і ангельським голосом.

Примітно, що раніше цей трек вже був випущений самим Ванею. Він є автором тексту і музики. Артисти вирішили зробити цікаву колаборацію, трохи змінили звучання і додали нових куплетів - і ось, шедевр готовий.

"Наш трек "Sorry" - це про те прощання з минулим, яке часто необхідно багатьом з нас. З вдячністю за все, що в ньому залишилося. Пориньте в ці рядки, відчуйте, згадайте і відпустіть", - написала Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських поклала око на молодого красеня з гітарою: "Пристрасть спалює дотла"

Як повідомляв Знай.uа, Євген Кошовий ніжно уткнувся в Потапа-Настя Каменських не переживе: два міцних горішка

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських ніжно притулилася до молодого красеня: на Потапа явно не тягне