Відома українська модель журналу Playboy, телеведуча і колишня солістка групи NikitA Даша Астаф'єва частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 470 тисяч чоловік.

Як стало відомо, дівчина знову стала холостячкою. Про це повідомляє видання JetSetter. Любовні стосунки з бізнесменом Артемом Кімом закінчилися після шести років спільного життя. Вони були навіть заручені, але Астаф'єва вирішила не розповідати про цю історію в публічному просторі.

Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva

І все ж Даша розкрила кілька думок з приводу особистої драми - порівнявши любов зі смертю.

"Розставання, власне, як і любов, - маленька смерть. Але ми змогли уникнути банальної драматургії, залишившись друзями. Артем багато чому мене навчив. Я вдячна за кожен день, що ми прожили разом за шість років", - заявила модель.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Частину знімків знаменитість виставила у себе в профілі.

Даша Астаф'єва, фото: JetSetter
Даша Астаф'єва, фото: JetSetter

Даша Астаф'єва, фото: JetSetter
Даша Астаф'єва, фото: JetSetter

Даша Астаф'єва, фото: JetSetter
Даша Астаф'єва, фото: JetSetter

"Даша чарівна, як завжди", "Які гарні фото. Даша, ви тут схожі на чорно-білі знімки моделей з 90-х! Або вони на вас😍👍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва розповіла, що викликає в ній дику ревнощі - Льоша Дурнєв тут ні при чому: "на цій війні кожен за себе"

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Астаф'єва розійшлася з нареченим після п'яти років відносин: "Тепер я красива самотня жінка"

Знай.ua писав, Даша Астаф'єва роздяглася на рибалці і знайшла, що облизати: "Приманка дрібнувата"