Відома українська співачка Тіна Кароль частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Виконавиця любить фотосесії, ходити на радіо і опинятися на телебаченні. Але зараз ми поговоримо не про неї, а про її 13-річного сина, який зовсім недавно святкував свій День Народження - 18 листопада.

Тіна Кароль з сином, фото з Facebook
Тіна Кароль з сином, фото з Facebook

Веніамін, як відомо, з семи років вчиться і живе в Лондоні, куди Тіна Кароль приїжджає періодично, щоб відвідати синочка. А ще вони разом подорожують, як це було у випадку з Намібією. Хлопець - єдина дитина виконавиці, від продюсера Євгена Огіра, який помер від онкології.
Зараз він з'явився на відео, ймовірно, зі святкування, де він стоїть з келихом в руці і вимовляє промову англійською мовою, з красивою британською ноткою. Під кінець він подякував мамі і всім, хто знаходиться разом з ним.

Тіна Кароль з сином Веніаміном, фото: фейсбук
Тіна Кароль з сином Веніаміном, фото: фейсбук

"Який син, просто принадність! Вам потрібно пишатися один одним! Здоров'я вам і щастя, любові і успіхів у всьому!👏❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Дан Балан показав, з ким і як хоче постаріти - на Тіну Кароль не схожа: без веселощів, але зате разом

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", 13-річний син Тіни Кароль підкорив серйозним виглядом, під стать зірковій мамі: "Мій бос"

Знай.ua писав, Тіна Кароль "продалася" молодому красунчику, дуже схожому на Дана Балана: "Ну і скільки ти заплатив?"