Українська актриса Ірина Поплавська зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 12 тисяч осіб.

Дівчина періодично ділиться своїми думками, як зараз - вона дозволила внутрішнім голосам говорити дуже голосно. Вона їх прийняла і усвідомила, куди, завдяки їм, можна рухатися саме в цей момент. Ірина дозволила собі існувати і познайомитися з самою собою, щоб ближче себе ж і дізнатися.

Фото зі сторінки Ірини Поплавської
Фото зі сторінки Ірини Поплавської

"Я завжди знала, що один із секретів щастя - це вміння розслаблятися. Вічно поспішаюча, гучна, тривожна, метушлива, що спотикається об потік власних думок, випереджаюча себе ж я розуміла, що секрет в абсолютно протилежній моделі поведінки і була абсолютно права", - заявляє Ірина Поплавська.

Актриса лише роки чотири тому навчилася вловлювати подібні моменти "свободи". Чарівне, за її словами, "нічого" витікало від неї, хоча вона намагалася вхопитися за цей стан, щоб проіснувати з ним більшу кількість часу. Після цього Ірина заявила, що змогла відчути духовне розслаблення після фізичного. Розслаблення затиснутих м'язів призводить до звучання внутрішніх голосів потреб.

Ірина Поплавська, фото: Instagram
Ірина Поплавська, фото: Instagram

Дівчина відчуває себе вільною, навіть в самих непримітних моментах життя - будучи вдома, на ліжку і дивлячись в стелю.
"Як здорово, от би теж так навчитися. У мене поки не завжди виходить, але я працюю над цим", "Спасибі велике❤️ за відвертість. Особисто мене це окрилює🤗", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Настя з "Моя улюблена Страшко" показала, хто лягає до неї в ліжко, крім Макса Бондаренко: "Коли третій не зайвий"

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Поплавська з "Моя улюблена Страшко" відмовилася від образу Насті Глушко: без білизни і кучерявою чолочки

Знай.ua писав, Ірина Поплавська з "Моя улюблена Страшко" потрапила до Лева Сомова в майстерню: "Він реально вміє подрючити"