Відома російська співачка Лоліта Мілявська поскаржилася на неприємності через новий відеокліп на пісню "По іншому" з молодим виконавцем Коста Лакоста.

Про це Лоліта Мілявська розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 3.3 мільйона осіб.

Кілька днів тому Лоліта презентувала дуетну пісню "По іншому". Співачка з цього приводу хотіла опублікувати пост і розповісти фанатам про нову роботу, проте їй цього не вдалося. Виявилося, що Instagram заблокував всі її пости з уривками пісні.

Лоліта Мілявська, скріншот
Лоліта Мілявська, скріншот

" У мене був дуже насичений графік, включаючи день народження на якому навіть напитися не вдалося. Адже кожен день концерти або вистави. Сьогодні реліз треку з Коста Лакоста. Довгоочікуваний. Кльова пісня, дуже кльовий кліп, знятий Максимом Шишкіним. Ми його довго чекали. Викладаю пост, мене блокує інста, викладаю другий - знову блокує", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Співачка припустила, що ймовірно це якась помилка в Instagram, адже в усьому світі вона є правовласником цього треку.

Лоліта Мілявська, скріншот
Лоліта Мілявська, скріншот

" Що там б**ть в Instagram, я навіть зрозуміти не можу. Буду чекати поки розблокують пости, тому що там величезний список людей, кого я хотіла подякувати, включаючи авторів з Києва. Вообщем, с**а, я зла", - зізналася Лоліта Мілявська.

Нагадаємо, що Світлана Лобода "змусила" Лоліту Мілявську танцювати зі шваброю: "що за дівчинка?"

Також Знай писав, схудла Лоліта Мілявська згадала молодість з Олександром Цекало поруч з красунчиком: "спасибі за бажання..."

Раніше Знай повідомляв, Лоліта Мілявська згадала, як на кордоні її зупинили, як трансвестита: "яйця є, але я жінка"