Відома українська співачка, учасниця розпався дуету "НеАнгели", Вікторія Смеюха частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 290 тисяч чоловік.

Зараз вона вперше розповіла журналістам про те, як сильно страждала від образ з боку колеги слави Камінської. Про це дізналися журналісти телепередачі "Зірковий шлях" на каналі "Україна".

Катерина Смеюха, скриншот youtube ЖВЛ
Катерина Смеюха, скриншот youtube ЖВЛ

Зовсім недавно, 15 листопада 2021 року, розгорівся скандал, бо Вікторія вирішила опублікувати відео, на якому присутній торт із зображенням Слави Камінської. Щаслива виконавиця відрізає чималий шматок десерту, який виявився сюрпризом від фанатів. У коментарях можна помітити безліч звинувачень. І з часом навіть Камінська відреагувала на подібне. На засудила цей вчинок, але поговорити з журналістами не змогла через щільний робочий графік.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Було таке, що людина емоційно не справлявся, і він міг мене дійсно вдарити. Це було в автобусі, я пам'ятаю колись запізнилася. Я лягла на ліжко і побачила людину, яка накинулася на мене з кулаками. Це було боляче фізично і морально", - заявила Вікторія Смеюха.

Вона зовсім не хотіла образити колишню колегу, але Слава, за її словами, завжди намагається пожартувати над нею, познущатися та інше.

"Багато провокацій, інтриг було, а я не знала, як захиститися. Юра, наш продюсер, не міг зрозуміти, чому стільки проблем. Був період, коли мені сказали: "Якщо ти зараз не поговориш зі Славою, тебе доведеться замінити", - додала Вікторія.

Нагадаємо, Юрій Ткач, "НеАнгели" і El Кравчук - українські зірки зізналися, як потрапили на сцену: "Дівчатка з красивими ногами"

Як повідомляв "Знай.ua", Вікторія Сміюха з "НеАнгелів" розповіла про дует з Кіркоровим, а також як ледь не стала частиною "ВІА Гра": "Постав себе на моє місце"

Знай.ua писав, Слава Камінська "переїхала" на вокзал після розлучення: "Вся в передчутті"