У п'ятницю, 19 листопада 2021 року, на телеканалі СТБ відбувся десятий випуск другого сезону романтичного шоу "Холостячка".

Головною героїнею, після Ксенії Мішиної, стала Злата Огнєвіч, яка вирішила розпрощатися з Андрієм Хветкевичем. Однак чоловік, мабуть, не сильно засмучується. Адже того ж дня опинився на знімальному майданчику передачі "Але це не точно" Олександра Еллерта та Андрія Рибака. Разом вони дивилися восьмий випуск.

Злата Огнєвіч і  Андрій Хветкевич, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч і Андрій Хветкевич, instagram.com/zlata.ognevich

Зараз же Андрій у себе ж в профілі в TikTok виклав спільне відео з Рибаком, Еллертом і Тарапатою.

"Загубили пацана, він більше не набере, він більше не прилетить, ніхто його не знайде. Загубили пацана, вона його забрала, вона його не поверне, загубили пацана", - йдеться в пісні, під яку чоловіки ритмічно рухають плечима.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Текст пісні пов'язують саме з Хветкевичем.

@dmitrij_sheff

Хех… @rybak_sydney @diveeasy

♬ Потеряли пацана - Tanir & Tyomcha

Після цього Андрій не стримався і записав відео з іншими учасниками "Холостячки", але з першого сезону.

"У Еллерта та сама куртка-намет", "Макс виграє, можна далі не дивитися", "Ну блін, я так засмутилася. Думала, що Ви зі Златою будете разом", - пишуть користувачі в коментарях.

@dmitrij_sheff

Таки потеряли... #холостячка #холостячкастб @alekseytrygubenko @superolegodessa @diveeasy @god.of.dentistry @kov2nenko @stbua @zlata_ognevich

♬ Потеряли пацана - Tanir & Tyomcha

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розкрила всю себе, але не чоловікам на "Холостячці": хоче знайти когось поза проектом

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч склала список розваг зі своїм партнером - та ще казкарка: "Було б бажання"

Знай.ua писав, Роман Свечкоренко після невдачі з "Холостячкою" Златою Огнєвіч зважився на важливий крок: "Беру на себе відповідальність"