Відома українська співачка Світлана Лобода частенько радує шанувальників різноманітними відео і фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 11,2 мільйонів чоловік.

Ще на початку листопада на Youtube-каналі телеведучої Маші Єфросиніної вийшло масштабне інтерв'ю з виконавицею, а зараз в її профілі з'явилося відео, на якому вона постала за кермом Ferrari.

Світлана Лобода, скриншот instagram.com/lobodaofficial
Світлана Лобода, скриншот instagram.com/lobodaofficial

Можна помітити, що Світлана Лобода постала в білому класичному костюмі, а за вікнами видніються пальми, тому можна з точністю заявити, що відбувається це не в Україні. До того ж, це кабріолет — погода в нашій країні не дозволить довго їздити з відкритим верхом.

"Їдемо на вечірку💃", - пише Світлана в публікації.

Найімовірніше, вона перевищує швидкість, допустиму в Україні, проте значень на панелі не видно.

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial
Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial

"Світлано, Ви розкішні😍", "Запорожець зі зрізаним дахом😂", "Хороша🔥👌", "Привіт з Єгипту❤️", "Кайф так прокотитися під улюблену пісню😍", "Тільки вперед, не потрібно озиратися, камера і так працює на тебе😍😂", "Закохані нікого не помічають💘", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Світлана Лобода запаморочила голову сотням чоловіків довгими ногами в латексі: "Пиши мені..."

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода розповіла про чоловіка, який підкорив її серце - вже одружений, але завжди поруч: "Переміг все"

Знай.ua писав, Світлана Лобода в крихітному бікіні показала свою робочу сторону: "Ззаду теж відмінний вигляд"