Маша Єфросиніна завжди бореться за права жінок. Мільйони загноблених дівчат вона врятувала завдяки своєму руху по захисту. Зараз же вона вирішила не тільки боротися за права жінок, але ще і допомагати їм вирішувати питання, яке можуть виникнути в сучасному суспільстві.

Для цього телеведуча Маша виділила цілий цикл випусків на своєму каналі в YouTube під назвою "Дорослі дівчатка", які веде разом з Олею Поляковою. Темою чергового такого дівич-вечора стала "Якщо дружина заробляє більше за чоловіка".

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео

Спочатку Маша поділилася історією того, як стала головним здобувачем в сім'ї, після рішення чоловіка перейти на державну службу. Про це ми повідомляли раніше.

Коли черга дійшла до Полякової, вона розповіла і свій досвід, коли розтратила всі гроші чоловіка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"У мене був дощ з Біркінів (прим.ред. - модель дамської сумки торгової марки Hermès), діамантів, будинків і всього іншого, тому що я виходила заміж за дуже багату людину. І, звичайно, витрачала його гроші самозабутньо і дуже талановито" - зізналася "Королева ночі".

Чоловік Олі Вадим теж фінансист, який проводив значні фінансові операції для великого бізнесу і отримував за це відсотки.

У 2008-2009 році сталася криза і те, чим займався її чоловік, взяли на себе банки.

"Замість того, щоб будувати бізнес, він вішав на мене бантики: знімав мені кліпи, записував мені дуети з московськими виконавцями. Він же думав, що це все назавжди. Я теж думала, що це назавжди..."

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Згодом Оля запитала, чому він відразу не поставив їй рамки, не сказав на яку суму вона може розраховувати. На що чоловік їй відповів: "Ти так була щаслива, ти так красиво витрачала гроші... Я побоявся тебе зупинити".

Оля зрозуміла, що райському життю прийшов кінець, коли стало запитання про те, щоб звільнити особистого водія і коли з'явилися проблеми з оплатою навчання їх доньки Маші у французькій школі. Це коштувало 7000-7500 євро на рік.

"Моєї кар'єри не було. Я щось робила, але не отримувала дохід. Стало питання про те, що мені далі нізвідки брати гроші. Вони різко закінчилися і це було, як опускання в холодну ванну. Знаєш, талановита жінка запросто з мільярдера зробить мільйонера, а я зробила просто хорошу людину" - підвела підсумок Полякова.

Нагадаємо, що Оля Полякова зізналася Маші Єфросиніній у своїх гріхах.

Раніше, Знай повідомляв, що Маша Єфросиніна обскакала Олю Полякову, роздяглася і показала таку фігруру, про яку "Королева ночі" і не мріяла.