Анастасія Волочкова, яка прославилася в першу чергу завдяки пов'язаним з нею скандалам, спробувала «примазатися» до слави великої балерини Майї Плісецької. Відповідний пост любителька екстремальних шпагатів оприлюднила в соцмережі Instagram.

За її твердженням, Плісецька була для неї "педагогом і наставником».

"Сьогодні день народження легендарної балерини, мого педагога і наставника Майї Михайлівни Плісецької. З трепетом згадую роки нашої роботи, людського спілкування і їх з Родіоном Костянтиновичем Щедріним підтримки у важкі для мене часи цькування. Велика вона жінка. Я вдячна Богу за таку зустріч у моїй долі!» ,- написала Волочкова.

Однак в коментарях екс-приму Великого театру швидко викрили в обмані і самозамилуванні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Вам дали один майстер-клас, і все! Чи не працювали ви з нею роками! Не обманюйте інших і не обманюйте себе!", "Подивилася інтерв'ю з Плісецькою, та вона сама сказала, що був один урок, і що з Настею не працювала. Навіщо брехати???", "Роки вашої роботи? Так вона начебто дала вам один раз проплачений урок і все. Які роки?",- обурилися читачі сторінки.

Інші звернули увагу на кричущу різницю між майстерністю балерини зі світовим ім'ям і Волочкової.

"Боже, яка космічна різниця між Волочковою і великою Плісецькою!", "Заробила, заслужила. Люди, ви про що? 5 років роботи, решта життя не зрозумій, що. Тьху, срамота. Захоплюватися нема чим, і це не заздрість, а реальна оцінка», «Все так... причому більшу частину роботи вона отримувала тільки, так як була коханкою Сулеймана Керімова...», - впевнені люди.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

"Чому Волочкова поруч з Плісецькою виглядає безглуздо і незграбно? Немов слон в посудній крамниці», «Майя Плісецька, ось еталон захоплення і наслідування!!! Велика балерина, яка вела себе гідна і не дозволяла всяких вульгарних фоток!!!!", "Які різні балерини, Плісецька ще в 46 виходила на сцену, а Волочкова в 45 на пляжах свої шпагати фоткає», - не стримуються коментатори.

Раніше повідомляли, Анастасія Волочкова "домагається" екс-учасника групи "Ленінград", поки у неї є чоловік: "буду подавати в суд за переслідування".

Як повідомляв Знай.иа, Микита Джигурда на шоу Максима Галкіна згадав про своє коріння і заговорив на солов'їній: "не помре дух України".

Знай.иа писав, Анастасія Волочкова проміняла Джигурду на "сивого" красеня, якого обшукалася дружина: "Я не загроза".