Відома фітнес-тренер, яка працювала на шоу "Зважені та щасливі", Аніта Луценко частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям і порадами стежать понад 1,2 мільйона чоловік.

Зараз жінка поділилася різноманітним і дуже смачним кулінарним меню, яке поширюється на 14 днів. Воно було створено в у співпраці з Катериною Андрєєвою.

Фото зі сторінки Аніти Луценко
Фото зі сторінки Аніти Луценко

"Стане в нагоді всім, у кого є наша приголомшлива кулінарна книга🥰 можна їсти як зазвичай, а можна прям ввести нові смаки і традиції в сім'ю. Завантажуй керівництво на 14 днів по меню з калоріями і часом приготування + список продуктів на 2 тижні", - пише Аніта Луценко.

За її словами, ці дані можна легко роздрукувати і повісити на холодильник, щоб використовувати як орієнтир.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Аніта Луценко, фото: Instagram
Аніта Луценко, фото: Instagram

"Здорово! Книга є, за рецептами вже готувала. Спасибі за меню!❤", "Велике спасибі! Це подарунок 2 тижні не планувати список продуктів і не думати що приготувати❤️", "Спасибі. Так завантажилася роботою, що фантазія вже не працює🤦😂", "Меню ваше дуже смачне. Але, на жаль, в наш час воно 80% людей не по кишені", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Аніта Луценко пояснила, як їсти солодке і не поправлятися: "Не збираюся відмовлятися"

Як повідомляв "Знай.ua", Аніта Луценко назвала 4 кроки до стрункого тіла: замінюють спортзал і дієти

Знай.ua писав, Аніта Луценко розкрила всі корисні властивості брокколі, міф розвіяний: "Навіть кіт їсть"