Оля Полякова і Маша Єфросиніна вже обговорили один з одним і українцями три важливі теми в житті будь-якої дівчини. Їхні дівич-вечори з розмовою та вінішком допомогли розібратися у стосунках багатьом українкам.

Що ще приваблює жіночу стать, так це відвертість зірок українських екранів. Адже і Маша, і Оля гранично чесно відповідають на питання і розкривають всю піднаготну свого особистого життя.

Після того, як "Королева ночі" поділилася тим, як успішний чоловік залишився без грошей, вона почала історію і про свої перші зароблені гроші на сцені.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Оля впевнена, що невдача з чоловіком дала поштовх її кар'єрі. Адже поки він вкладав в неї гроші - всі пісні і кліпи були "в стіл".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Мені пропонують проєкт, де я з хлопчиком з народу в дуеті беру участь у пісенному конкурсі (прим. ред. Сергій Лоб). Ми виграємо цей конкурс і нам дають 500 тисяч гривень за курсом 8 (60 тисяч доларів)".

Варто відзначити, що це був 2010 рік, шоу "Народна зірка", співачка змогла протриматися в шоу одинадцять тижнів поспіль.

За результатами голосування журі та глядачів, Оля Полякова стала найкращою. Пара Полякової і Лоба обійшла пару Петі Чорного, який до останнього сподівався стати переможцем телешоу "Народна зірка".

У першому сезоні в шоу перемогли Потап, Настя Каменських і Уляна Рудакова.

Оля Полякова і Сергій Лоб, шоу "Народна зірка", скріншот з відео
Оля Полякова і Сергій Лоб, шоу "Народна зірка", скріншот з відео

Після перемоги Оля була впевнена, що такий тріумф - більше її заслуга.

"Я взяла цього хлопчика за шкірку і привела його до перемоги, я так завжди роблю. Це була моя перемога по духу. Хлопчик співав класно, але тягла його я".

Після конкурсу постало питання про розподіл грошей. Адже до цього вони не обговорювали такий нюанс. Коли Сергій запитав, скільки з 60 тисяч доларів хоче Оля, вона розгубилася.

"Дай мені хоча б 10 тисяч" - відповіла "Королева ночі"

Тоді Оля Полякова і познайомилася з продюсером Михайлом Ясинським і придумала кокошник. І це сподобалося народу.

Нагадаємо, що Оля Полякова зізналася Маші Єфросиніній у своїх гріхах.

Раніше, Знай повідомляв, що Маша Єфросиніна обскакала Олю Полякову, роздяглася і показала таку фігруру, про яку "Королева ночі" і не мріяла.