Популярний телеведучий, актор і учасник гумористичної програми "Дизель шоу" Єгор Крутоголов зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 140 тисяч осіб.

Зовсім недавно він показував, як проходять зйомки новорічного випуску, а зараз виставив простеньку фотографію з найулюбленішою людиною в одному із закладів.

Скрін, Instagram Крутоголов
Скрін, Instagram Крутоголов

"Моя мама, Олена Вікторівна", - підписав публікацію Єгор Крутоголов.

І жінка, і гуморист дивляться в камеру на момент знімка, обіймаючи один одного однією рукою. Українка, як можна помітити, набагато менше, ніж Єгор, який сидить в камуфляжному вбранні, з кепкою на голові і з посмішкою на обличчі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях зібралося багато людей, які "засипали" Крутоголова компліментами його матері.

Скрін, Instagram Крутоголов
Скрін, Instagram Крутоголов

"Красуня мама😍", "👍Принадність, а Єгор який задоволений поруч з мамою. Браво мамі, суперова🙌", "Здоров'я вам, вашим близьким і рідним❤️👏 🔥", "Мамина гордість. Щаслива матуся😍", "Ого, яка красуня🔥😍. Ви щаслива людина, Єгор👏🔥❤️", "Мамі многая літа, ваша мама прекрасна❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" зустріне Новий рік в компанії красунь: "Дружина не ревнива"

Як повідомляв "Знай.ua", актриси "Дизель шоу" Яна Глущенко та Вікторія Булітко показали найбільшу проблему поліцейських: "Електрика Закінчилася"

Знай.ua писав, Єгор Крутоголов і Саша Бережок з "Дизель шоу" придумали парний костюм на Хеллоуїн: "Грейпфрут і памело"