Відома українська дзюдоїстка, чемпіонка і зірка Олімпійських ігор-2020 Дарина Білодід активно ділиться з шанувальниками яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить вже майже півмільйона людей. У своєму новому повідомленні спортсменка поділилася враженнями від подорожі в Дубай.

«Unforgettable memories. Travel, tasty food, new people and interesting communication always add a lot of bright emotions to my life (незабутні спогади. Подорожі, смачна їжа, нові люди і цікаве спілкування завжди додають в моє життя багато яскравих емоцій)», - написала вона.

На фото вона в Білій облягаючій сукні вище коліна і туфлях на високих підборах. На плечі у красуні-маленька біла сумочка.

Її волосся зібране в тугий хвіст на потилиці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скрін, Instagram Білодід
Скрін, Instagram Білодід

"Ангел», «Great champion and very beautifull girl (Велика чемпіонка і дуже красива дівчина)», «Шикарнаяя», "Дуже гарна дівчина", - оцінили красуню її шанувальники.

"You are just too perfect for words (Ти занадто ідеальна для слів)», - захоплюються шанувальники спортсменки.

Раніше повідомляли, найкрасивіша чемпіонка України Дарина Білодід влаштувала "битву купальників": відразу і не зрозуміти, скільки їх.

Як повідомляв Знай.uа, Дарина Білодід вразила нескінченними ногами в лосинах: "що за анаконда?".

Знай.uа писав, Дарина Білодід задумалася про чорну смугу в житті: "здатися і піти на дно".