Старша дочка Олі Полякової, Маша Полякова, вирішила піти по стопах матері і пов'язати своє життя з музикою. Юна дівчина створила власну групу, з якою намагається прорватися в шоу-бізнес.

На своєму каналі в соціальній мережі «ТікТок» дівчина часто ділиться цікавими роликами, демонструючи свої таланти.

Цього разу вона показала, як клацає пальцями під музику.

"Ну що я можу сказати? Не дарма з музикалки випустилася", - підписала відео юна Полякова.

Однак її фанати не змогли оцінити старання юної зірки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

@mashapolyakova1

#viral

♬ original sound - oh.its.keith

"Забула зі школи правопису випуститися", "Досі не розумію, причому тут музикалка", - "Може бути, весь сенс в тому, що, скоріше за все, вона навчалася фортепіано, а, як багато хто знає, у піаністів дуже добре розвинені обидві півкулі, плюс дережирование", "Комарі і мухи летять в будинок", - коментують глядачі відео.

"Кожен раз на тебе дивлюся, і не можу зрозуміти, кого ти мені нагадуєш. А сьогодні згадала - відьму з "Надприродного»", - зізнається один з шанувальників миші Полякової.

"Ну мама ж хормейстер", "Та якого хріна!", "Це простіше простого, просто потрібно вивчити схему, і глухий зможе", - додають інші.

Нагадаємо, що Оля Полякова з донькою Машею влаштували "батл" нескінченних ніжок

Раніше повідомляли, що донька Олі Полякової Маша в білому засвітила стрункі ніжки: мама вже починає заздрити

Також, дочка Полякової Маша забрала маму і тата з Мальдів, змусивши кривлятися в камеру