Компанія "Союзмультфільм" продемонструвала трейлер сучасного серіалу"Ну, погоди".

Прем'єра мультика, який називається "Ну, погоди! Каникулы", буде в грудні цього року. Зайця озвучує Дмитро Хрустальов, а вовка - Гарік Харламов.

У мультфільмі з'являються кілька новихй персонажів, таких як Борсук тім, їжачок Шу і козуля Уля. При цьому мультик вирішили зробити у форматі 3D.При цьому в Інтернеті висловили скепсис щодо даного проекту.

"Рімейки вкрай рідко бувають хорошими. Наші ремейки......."; "Це просто жахливо! Ніколи його не покажу своїм дітям"; "Тільки через Гаріка будемо дивитися"; "Жахливо, такого ще не було"; "виглядає як графіка з 90их"; "Жалюгідна пародія. Ні промальовування, ні озвучування талановитими впізнаваними акторами, ні нормальної музики, біснування п'ятої точки на синтезаторі", - повідомляють вони.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Про те, що "Союзмультфільм" працює над продовженням мультика, стало відомо ще в 2019-му тоді в кіностудії озвучили плани зняти відразу 26 нових серій.

Нагадаємо, що Хо Ен Чон з" гри в кальмара "дісталася до червоної доріжки: Кара Делевінь і Ніколь Кідман "залишилися за бортом"

Також, Хо Ен Чон з "гри в кальмара " впевнено піднялася на" вершину " Голлівуду стрункими ніжками.

Також " Знай.ІА " писав, щасливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці": "неоціненно". Відомий співак і Зірковий детектив шоу "Маска" Олег Винник зізнався що його полонили "вовчиці", а він і не проти.