39-річний модельєр Андре Тан (Андрій Тищенко) є одним з гуру української моди. До його порад прислухаються, його уроки використовують на практиці.

Сам дизайнер часто дає міні-поради по стилю, трендам і техніці кольору в соціальних мережах. І ці поради миттю розлітаються в ЗМІ на міні-добірки стилю.

Як і належить будь-якому модельєру, Андре Тан має в своїй колекції певну кількість ексклюзивних речей, яких у світі одиниці. Про це він повідав на передачі "Світське життя" Каті Осадчої. Вражаюче те, що це не предмети гардеробу.

Андре Тан, скріншот: Instagram
Андре Тан, скріншот: Instagram

Андре Тан зізнався, що вже має в своєму портфолію і інтер'єрні дизайни.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Багато дизайнерів інтер'єру говорили "Як? Цей Андре Тан скрізь. Якого хр*на він ще лізе, наш хліб забирає?" Тому у мене сьогодні кілька шпильок для того, щоб не наврочили".

Колишня дружина Андрія розповідала, що у нього є багато квартир в Києві і він займався, в тому числі, облаштуванням цих квартир.

"Хто сказав? Я живу на орендованій квартирі, на Печерську. Я залишився без трусиків і без маєчки. Це все залишив дружині. У мене є квартира, яку купував доньці Соні і вона їй належить. Зараз у мене відкрите житлове питання."

Як з'ясувалося, Андре Тан справжній мисливець за ексклюзивним декором для свого будинку.

"Величезний кінь, статуетка, в натуральну величину, білого кольору з торшером на голові. Цей кінь коштував нечуваних грошей. Живий скакун коштує приблизно стільки ж - 12 тисяч євро."

Нагадаємо, що Андре Тан розкрив топ-5 секретів ідеального гардеробу.

Раніше модельєр назвав найпотворніший у світі колір.