На особистій сторінці в соцмережі Instagram відомої української блогерки, яка стала зіркою інтернету завдяки своїй епатажній зовнішності і безлічі пластичних операцій, Анастасії Покрищук, з'явився новий запис.

На знімку Покрищук з яскраво-рожевим волоссям в чорному худі сидить на колінах у молодого чоловіка - блогера і музиканта Ігоря Мотіна.

Парочка посміхається і цілується на камеру, при цьому хлопець ніжно тримає Анастасію за руку.

"Ойййй любов @motin_official, а звела нас @anastasiya _ _ ovcharenko», - підписала Анастасія знімок, супроводивши його ЕМОДЖІ у вигляді закоханих смайликів.

Скрін, Instagram Покрищук
Скрін, Instagram Покрищук

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Люблю тебе", - прокоментував відео сам Ігор, додавши емоджі у вигляді сердечок.

Думки коментаторів з приводу того, що відбувається в кадрі розділилися. Одні в захваті від нового хлопця самої переробленої з Пацанок, а інші не зрозуміли, що ж відбувається насправді.

Анастасія Покрищук, фото: Instagram
Анастасія Покрищук, фото: Instagram

"Явно до неї накльовується питання що вона тітка гуляє з дітьми, з ним-то все зрозуміло... а виглядає дивно і зовсім неповага до себе, до свого віку як дівчата... хоча кожному своє...» ,- написала одна з прихильниць Покрищук.

"Бл*ть, я не підліток, мені 21 рік», - відповів їй Мотін.

"Дійсно, виглядай він на рік 15", "Вже є сумніви, що тобі подобаються здорові Класні мужики!", "Досить його вже.... Покажи мужика!», - пишуть шанувальники Покрищук.

Нагадаємо, перероблена пацанка Анастасія Покрищук в чорному міні нарвалася на критику після пластики: "немає жіночої краси, вульгарно і дешево". Дівчина показала, як проводить нічний час доби в Києві

Раніше Знай писав, що перероблена Покрищук показала, як потрібно доглядати за волоссям: "п*зда на голові". Блогер показала, як проводить час на процедурі, поки майстер робить волосся

Також Знай повідомляв, перероблена пацанка Покрищук затягла в авто свого єдиного:"в тобі скільки с*ксу". Покрищук прокотила хлопця на колінах