Відома українська актриса, гумористка і зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч осіб.

В її профілі іноді з'являються і смішні відео, але частіше дівчина намагається зіграти саме на своїй красі. Наприклад, зараз вона поділилася чотирма знімками з фотосесії, що пройшла в компанії разом з колегами з "Дизель шоу".

Вікторія Булітко, скріншот: Instagram
Вікторія Булітко, скріншот: Instagram

"Нещодавно з Дизелями була чудова фотосесія❤️ який образ сподобався вам більше? Вогненний🔥 або ніжний🌸?", - пише Вікторія Булітко в публікації.

На перших двох знімках гумористка постала в квітковому короткому платті, а на останніх - в стриманому, але шикарному вбранні з відкритим верхом і невеликим намистом на шиї.

Популярні новини зараз
Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

"Краща😍❤️", " Фотки - топ!", "Другий образ😍", "Ніжний❤️", "Третє фото взагалі🔥", "Хоч ти і вогняна Вікторія🔥 я все-таки за ніжний🙌❤️", "Красива в будь-яких образах😍", "Подобаються ніжні фото❤️", "Ангел красивий. Всі фотографії приємно дивитися. Так тримати сонце☀️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, красуня з "Дизель шоу" Вікторія Булітко допомогла українкам здійснити мрію: "У кишені скромні $100"

Як повідомляв "Знай.ua", Вікторія Булітко з "Дизель шоу" розповіла про тернистий шлях на сцену: "Мої мрії" обламала "Брітні Спірс"

Знай.ua писав, Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" перетворився на "хлопчиська" поруч зі своєю любимою, літньою жінкою: "Який задоволений"