Українська співачка Анастасія Приходько частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч чоловік.

Виконавиця була суддею на шоу "Співають всі" на каналі "Україна", а зараз вирішила познайомити фанатів з її маленькою дитинкою, з якою опинилася на обкладинці журналу "Отдохни!". Його назвали Лука.

Анастасія Приходько, кадр з відео
Анастасія Приходько, кадр з відео

На інших знімках Анастасія разом зі своїми малюками опинилася на стриманій фотосесії.

"Нашому малюкові через кілька днів буде вже 8 місяців🙌 ми дуже любимо дивитися мультики, смачно і багато їсти, а ще грати з сестрою і братом❤️ і передаємо всім вам величезний привіт🙌", - пише Приходько в публікації.

Після цього артистка поцікавилася, що українцям було б цікаво дізнатися про Луку.

Анастасія Приходько, фото з Instagram
Анастасія Приходько, фото з Instagram

"Які прекрасні дітки❤️", "Яка ви щаслива❤️ всього вам найкращого", "Які ж гарні діти у найкрасивішої мами! Супер! Фото дуже красиві, образи стильні!👏 ", "Дуже милий малюк🤗 чудові дітки!", "Настюша, дітки дуже красиві😍", "Прекрасна сім'я і ти - неймовірна мати😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Приходько нарешті зізналася, чи було у неї щось з Меладзе: Віра Брежнєва з дому вижене

Як повідомляв "Знай.ua", Приходько після чуток про роман з Машуковським з'явилася без штанів: "Яка жінка"

Знай.ua писав, багатодітна мати Настя Приходько згадала молодість і пішла у відрив: "Хочу веселитися"