Український виконавець, телеведучий, чоловік співачки надії Дорофєєвої Володимир Дантес частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежать понад 640 тисяч осіб.

Зараз він в Stories виставив фотографію, в підписі до якої пояснив досить цікаву ситуацію. Виклав він публікацію десь о 15 годині за київським часом. Володимир розповів, що тільки в цей момент зважився поснідати, бо в неділю їв дуже багато, з першої години дня і до 01: 30 ночі.

Дантес і Дорофєєва, фото: Instagram
Дантес і Дорофєєва, фото: Instagram

"День почався суперськи! Вчора їв з 13:00 до 01:30, тому снідати буду тільки зараз. Тупо жесть🤣", - пише Володимир Дантес.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Після цього він в Stories виставив свою недавню публікацію, щоб розповісти про продані квитки на майбутні концерти, які пройдуть на початку грудня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Зрозумів, що мене мотивує, коли хтось в мене вірить. Особливо, якщо кажуть мені це в обличчя!", - додав виконавець.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

У публікації він розповів, що його "впевнений" шлях до сольного концерту почався з думок - продати хоча б 500 квитків. Але в підсумку вдалося продати всі місця.

"Впевнений, ви кайфанете, тому що ми готуємо для вас лампове, але в той же час драйвове шоу. На сцені буде дещо, що ніхто ще не використовував в Україні", - зазначив Дантес.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва виступила на "Вечорі прем'єр" з Катею Осадчою і відразу ж у Москві: співала хіт групи "Тату"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес на "Лізі сміху" обскакав Машу Єфросиніну та Олександра Пікалова з "Квартал 95": "потрапили в серця людей"

Знай.ua писав, пахне розводом? Надя Дорофєєва посварилася з Володимиром Дантесом через Скриптоніт: "Він злиться, мій краще"