Вікторія Смеюха розповіла про булінг з боку слави Камінської. Про це вона розповіла в рамках інтерв'ю блогерці Дороті.

Відома українська співачка, учасниця дуету "НеАнгели", що розпався, Вікторія Смеюха все більше розповідає подробиці стосунків зі Славою Камінською. За її словами, відносини в Зоряному колективі були далеко не райдужними.

Вікторія Смеюха і Слава Камінська, фото: пресслужба телеканалу "Україна"
Вікторія Смеюха і Слава Камінська, фото: пресслужба телеканалу "Україна"

В рамках програми "Вечеря з Дороті" вона повідомила, що Слава Камінська виривала клаптики волосся у дівчини за запізнення.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Тоді Слава вп'ялася мені у волосся і вирвала дуже багато волосся з голови. Це страшно згадувати, бо голова моя боліла десь тиждень і тоді. Це страшно згадувати, тому що голова моя боліла десь тиждень і тоді я зрозуміла, що я боюся",- повідомила вона.

Також дівчина повідомила, що не звинувачує Славу Камінську, бо сама дозволяла абьюз в свою сторону. Проте, Вікторія Смеюха зазначає, що їй доводилося поступатися і більш смиренною. Адже в стані постійної боротьби група не може існувати.

Знай.uа нагадує: Юрій Ткач з "Квартал 95" в день народження не зміг стримати емоцій від привітань: "я щаслива людина"

Як раніше повідомляв Знай.uа: Вікторія Смеюха з " НеАнгелів "розповіла про дует з Кіркоровим, а також як ледь не стала частиною "ВІА Гра": "постав себе на моє місце"

Також Знай.uа писав: Втрата нюху не зупинила Славу Камінську від нічного "дожора": "ні * рена, взагалі нічого не відчуваю".