Камалія подякувала своєму чоловікові. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Камалія одна з найбільш популярних українських виконавиць, яка також за сумісництвом є актрисою і моделлю. Вона часто радує українців різноманітними новинами, фотографіями в соціальних мережах. Зокрема в Instagram за її життям стежить понад 221 тисячі осіб.

З 2003 року українська співачка одружена з британським підприємцем пакистанського походження Мохаммадом Захуром. У 2013 році вона народила від нього близнючок Арабеллу і Мірабеллу.

22 Листопада дівчина опублікувала фотографію зі своїм чоловіком на заході на честь бренду Roukoss. Жінка разом зі своїм чоловіком сфотографувалися на тлі бренд-директора Елая Рукосса.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Любий, ти не просто дизайнер одягу, а справжній чарівник! Спасибі тобі за прекрасну колекцію і незабутній вечір!❤ ️ ",- повідомила вона.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки. Цього разу вона вирішила поділитися сімейними фото зі своїми синами. На вулиці вже прохолодно, тому вони одяглися більш тепло.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.