Для всіх уболівальників столичного футбольного клубу "Динамо" з'явилися важливі новини. Справа в тому, що у вівторок, 23 листопада, в українській столиці на НСК "Олімпійськи" пройде матч п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів. Київське "Динамо" прийматиме "Баварію" з Мюнхена.

Відомо, що стартовий свисток пролунає рівно о 19:45, за Києвом. Судити матч буде турецький арбітр Халіл Мелер. Пряма онлайн відео трансляція пройде на OTT-платформі MEGOGO. Також футбол буде доступний на ресурсі Воля ТВ.

Положення "Динамо" в групі Е, скріншот: ua-football
Положення "Динамо" в групі Е, скріншот: ua-football

Футбольні експерти думають, що команда Мірчі Луческу за два поєдинки до кінця групового раунду Ліги чемпіонів де-факто втратила шанси на вихід в 1/8 фіналу турніру. Теоретичні шанси залишаються, але тільки за умови двох перемог і вдалого збігу обставин в паралельних матчах групи.

На практиці такий сценарій виглядає фантастичним, а тому потрібно більш реально дивитися на речі і спробувати зачепитися за третє місце, яке дозволить зіграти навесні в плей-офф Ліги Європи.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Історія зустрічей

За всю історію "Динамо" і "Баварія" провели між собою 11 поєдинків. 4 рази переможцями були кияни, в 6 випадках сильніше виявлялися футболісти з Мюнхена, а ще одного разу на табло було зафіксовано нічию. Досить конкурентна статистика, проте майже всі матчі були зіграні ще в минулому столітті.

Гравці "Динамо" фото: instagram.com/fc_dynamo_kyiv
Гравці "Динамо" фото: instagram.com/fc_dynamo_kyiv

Орієнтовні склади

"Динамо": Бущан – Миколенко, Сирота, Забарний, Кендзьора, Шапаренко, Сидорчук, Де Пена, Буяльський, Циганков, Гармаш.

"Баварія": Нойєр – Девіс, Упамекано, Куассі, Павар, Забітцер, Горецька, Сане, Мюллер, Толіссо, Левандовскі.

Раніше повідомляли, Динамо розгромило Чорноморець з рахунком 6:1: кияни вийшли в лідери турнірної таблиці.

Як повідомляв Знай.uа, Влада Седан зізналася, що їй не сподобалося на весіллі з Олександром Зінченком: "Де голубці, оселедець".

Знай.uа писав, Володимир Зеленський зник з пивом, ще й дівчину з собою прихопив.