Стало відомо про те, що в одному з образів на шоу "Новорічна маска" на телеканалі "Україна" ховатиметься популярна співачка Тіна Кароль. Досить несподіване рішення, після торішнього скандалу.

До новорічно-різдвяних свят канал "Україна" готує для своїх глядачів безліч сюрпризів. Один з них – грандіозне святкове шоу "Новорічна Маска на каналі "Україна", яке вийде в ефірі в останні години 31 грудня 2021 року. На сцені запалять улюблені персонажі двох сезонів, а також вісім абсолютно нових зимових героїв – в одному з них сховається поп-діва українського шоу-бізнесу Тіна Кароль.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

"Новорічна маска" буде наповнена не тільки яскравими перевтіленнями, а й величезною кількістю сюрпризів. У шоу візьмуть участь суперзірки, яких вже давно чекають на цьому проекті.

Знаменитостям спеціально змінюють голос для того, щоб вони до останнього залишилися інкогніто, а детективи за допомогою підказок повинні дізнатися, хто там ховається. Цього разу продюсери шоу вирішили самі назвати ім'я учасника, але, в якому костюмі буде артист-невідомо. Йдеться про Тіну Кароль.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

До слова, ім'я Тіни Кароль звучить в масштабному шоу каналу "Україна" мало не в кожному ефірі. У першому сезоні глядачі вважали, що співачка могла замаскуватися в образі спокусливої троянди, а тепер шанувальники Тіни підозрюють, що вона може ховатися в найоригінальнішій масці сезону – епатажному скандалі, адже нещодавно поп-діва випустила однойменний сингл. Чи Так це – дивіться наступні випуски гіпершоу "Маска".

Новим перевтіленням також здивує ведучий шоу Володимир Остапчук, і, звичайно ж самі зіркові детективи.

Допомагати відгадувати знаменитостей під масками зоряні гості шоу, серед яких співачки Наталя Могилевська, Злата Огневич, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Ганна Тринчер, Ассія Ахат, Lida Lee, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Іво Бобул, актори Дарія Трегубова та Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічева, фронтмен гурту "СКАЙ" Олег Собчук, учасники гурту "ТНМК" Фагот та Фоззі, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогер Олег Машуковский, шоумен JULIK, а також ведучі каналу – Лілія Ребрик, Анна Панова, Олег Панюта, Альона Вінницька, Григорій Герман, Віталій Шкільний, Максим Сікора, Юлія Галушка, ХАС.

Нагадаємо, що на шоу "Маска" повторять легендарний трюк Девіда Копперфільда-Володимира Остапчука спробують розпиляти навпіл

Раніше повідомлялося, що новорічне шоу "Маска" прикрасить миша на лижах, Каменських здається, вже розгадала

Також, українці розкрили Остапа Ступку в образі Кажана на "масці"