Відома українська співачка Анастасія Приходько, яка займає суддівське крісло в проекті" Співають всі "на каналі" Україна", почала міркувати про свій вік. Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці Анастасії Приходько в соцмережі Instagram, де за життям співачки стежать понад 100 тисяч читачів.

"Не помічали, що з віком починаєш відчувати все більш яскравіше? Хороші фільми відчуваєш інтуїцією і ніби проживаєш їх разом з героями. Хороше вино дізнаєшся по етикетці і п'єш, щоб насолодитися смаком, а не як в молодості «щоб вставило». Торт і тістечко вибираєш ті, які подобається і щоб кайфонуть, а не ті, які попалися під руку. Людей навколо відчуваєш справжніх. Хороший. Інші йдуть самі і ти не шкодуєш, бо так треба. Твої - поруч з тобою», - написала Приходько.

Скрін, Instagram Приходько
Скрін, Instagram Приходько

Вона також зізналася, що насолоджується кожним прожитим роком.

"Дивовижний вік. Вже дорослий і насолоджуєшся всім навколо, але, якщо щось вичудиш, ще не покрутять біля скроні. Мені подобається! А який ваш вік був або є найяскравішим?", - поцікавилася вона.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Скрін, Instagram Приходько
Скрін, Instagram Приходько

"Зараз мої 40 найкращі роки!!! І виглядаю краще, ніж в 20, і можу собі дозволити говорити "ні", коли чогось не хочу!!!", "Тому що вже дорослішаємо більше розуміємо", - приєдналися до роздумів шанувальники співачки.

Скрін, Instagram Приходько
Скрін, Instagram Приходько

Нагадаємо, Анастасія Приходько нарешті зізналася, чи було у неї щось з Меладзе: Віра Брежнєва з дому вижене

Як повідомляв " Знай.ua", Приходько після чуток про роман з Машуковським з'явилася без штанів: "Яка жінка"

Знай.ua писав, багатодітна мати Настя Приходько згадала молодість і пішла у відрив: "Хочу веселитися"