Відома українська блогерка і переможниця романтичного шоу "Холостяк" Даша Квіткова підняла важливу тему. Дівчина розповіла, як важливо знайти себе в житті.

Про це дружина телеведучого Микити Добриніна написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 1.7 мільйона чоловік.
Даша Квіткова поділилася спокусливим фото на якому позує в жіночній сукні спершись на піаніно і розповіла про те, як знайти себе. Дівчина зазначила, що для цього потрібно перш за все шукати. Потрібно знайти те заняття, і той рід діяльності, який точно прийдеться вам до душі.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

"Зараз знайти справу для душі можна в будь — якому віці і фінансовому становищі, стільки інформації в Інтернеті — все в ваших руках, варто тільки захотіти🤍ні в якому разі не можна думати, що якщо в 40 ви все ще міняєте одну професію за іншою - з вами щось не так. Ні. Найгірше - це розуміти, що робота не приносить задоволення, і при цьому боятися відправитися на пошуки себе", — розповіла Даша Квіткова.

Квіткова зазначила, що знайти заняття до душі не дуже то й просто. І це може бути шлях довжиною в життя, адже людина постійно змінюється і з часом з'являються нові інтереси і можливості.

"Можна 20 років любити свою роботу і горіти нею, а потім надихнутися на щось інше. Це нормально. Я щиро захоплююся людьми, які завжди відкриті до нового і хочуть розвиватися. Повірте, коли знайдете ту саму справу - ви це відчуєте", — зізналася вона.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадавши, Даша Квіткова показала життя молодої матусі зворушливим фото: "тепер він кайфує"