Відома українська співачка і дружина репера Потапа Настя Каменських похвалилася своїм розкішним вбранням для концерту.

Співачка Настя Каменських має чимало шанувальників, тому часто тішить їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 5.4 мільйона чоловік.
Цього разу Настя Каменських вирішила поділитися новим фото і продемонструвати своє вбрання для концерту.
Співачка позувала у своїй гримерці поклавши одну руку на талію. Зірка одягла чорну сукню, яка була розшита золотистими паєтками. Родзинкою її образу стали золоті прикраси - кольє і сережки.

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

Настя Каменських зізналася, що наряд для концерту для неї неймовірно важливий, саме тому вона заздалегідь ретельно його продумує, щоб виглядати надзвичайно на сцені.

"Наряд для виступів - це те, що я завжди продумую заздалегідь. За винятком аксесуарів. Вони для мене дуже важливі. І я люблю вибирати їх в моменті, слідуючи своєму настрою, бажанням і натхненню", — зізналася Настя Каменських.

Нагадавши, Настя Каменських змінила стиль на "підлітковий" - спідниця, як у" Тату "і чорний манікюр:"Дочку Олексію роди". Артистка з'явилася перед шанувальниками в зухвалому образі. Ніколи не бачили такої

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще