Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша, яка нещодавно створила свій гурт, показала чим займається вечорами.

Маша Полякова починає активно завойовувати серця українців саме тому вона намагається тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить понад 175 тисяч осіб.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

Цього разу Instagram у розділі stories Маша Полякова поділилася коротеньким відео, яке було знято в темний час доби. Коли у Києві випав перший сніг дівчина вирішила не сидіти вдома, а прогулятися разом зі своїм другом.
До того ж він зізнався, що у таку погоду йому особливо не вистачало такої яскравої та позитивної людини, як Маша Полякова.

Маша Полякова, скріншот
Маша Полякова, скріншот

"Йду такий центром Києва, сніг валить. Думаю, зараз мені не вистачає у цьому житті якогось яскравого позитивного персонажа - ось він (показує на Машу Поялкову)", - зазначив друг починаючої співачки.

Після цього Маша Полякова обійняла свого друга та зізналася, що скучила за ним. Натомість він теж сказав, що скучав за дівчиною.