Для всіх уболівальників донецького "Шахтаря" і поціновувачів великого футболу, з'явилися дуже важливі новини. Так, у середу, 24 листопада, в рамках п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів у Мілані італійський "Інтер" на стадіоні "Джузеппе Меацца" прийматиме Донецький "гірників".

Стартовий свисток прозвучить о 19:45 (за Києвом). Матч судитиме hумунський арбітр Овідіу Хацеган. Спостерігати за матчем можна буде на платформах MEGOGO і VoliaTV.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських спортивних телеканалів.

Шахтар-Інтер, скріншот: YouTube
Шахтар-Інтер, скріншот: YouTube

"Шахтар" після чотирьох турів має в активі одне очко і займає останнє місце в групі D. "інтер" з 7 пунктами йде другим. У минулому турі "гірники" в гостях програли мадридському "Реалу" з рахунком 1:2. При цьому донеччани вже зустрічалися з "Інтером" в групі і розійшлися миром - 0:0.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Шахтарю" щоб мати шанси на єврокубкову весну обов'язково потрібно перемагати в Мілані. Будь-який інший результат позбавить команду Роберто Де Дзербі шансів навіть на Лігу Європи.

Орієнтовні склади:

Інтер: Ханданович-Шкріняр, Ранокк'я, Бастоні-Дарміан, Барелла, Брозович, Відаль, Перішіч-Джеко, Мартінес

Шахтар: Трубін — Додо, Марлон, Кривцов, Матвієнко — Майкон, Степаненко — Тете, Марлос, Соломон — Фернандо

Раніше повідомляли, Динамо програло Баварії з рахунком 1:2: ворота киян нещадно розбомбили.

Як повідомляв Знай.uа, Україна зіграла внічию з Болгарією-1:1: голи Довбика і Ярмоленка не зарахували.

Знай.uа писав, дружина Ліонеля Мессі Антонелла Рокуццо подала на розлучення: шлюб футболіста врятувало диво.