Київське "Динамо" і донецький "Шахтар", перед центральним матчем 9-го туру УПЛ, пройшли чергове тестування на коронавірусну інфекцію covid-19. Повідомляється, що у складі "гірників" всі результати виявилися негативними, і втрат перед "Класико" у команді Луїша Каштру немає.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських спортивних телеканалів.

Як виявилося, в київській команді два тести - позитивні. Мірча Луческу перед важливим матчем не зможе розраховувати ще на двох гравців. Трохи деталей - півзахисники "біло-синіх" Володимир Шепелєв і Богдан Ледньов пройшли позапланове тестування на коронавірус перед матчем проти донецького "Шахтаря" і отримали позитивні тести.

Богдан Ледньов, фото: Football.ua
Богдан Ледньов, фото: Football.ua

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Володимир Шепелєв, фото: Football.ua
Володимир Шепелєв, фото: Football.ua

Також нагадаємо, що раніше у складі динамівців на коронавірус заразилися Владислав Супряга, Георгій Цитаїшвілі, Денис Гармаш, Міккел Дуелунд, Олександр Караваєв, Тудор Белуце, Микола Шапаренко, Георгій Бущан, Денис Бойко та Віталій Миколенко.

Варто також нагадати нашим читачам, що в неділю, 8 листопада, на стадіоні НСК "Олімпійський" в Києві відбудеться матч між столичним "Динамо" і "Шахтарем" (Донецьк). Початок матчу о 17:00. "Динамо" є лідером українського чемпіонату, маючи можливість не втратити першу сходинку при сьогоднішній поразці. Кияни набрали 20 очок за попередні 8 турів. У "Шахтаря" - на чотири менше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Усик після перемоги над Чісорою натягнув на себе прапор України: "Погляд хижака".

Як повідомляв Знай.uа, "розумна" камера стежила за лисиною рефері, поки футболісти робили свою гру: неймовірні технології.

Знай.uа писав, легендарний голкіпер Олександр Шовковський втратив батька.