Зустріч клубів "Динамо Київ" і "Шахтар Донецьк" обслуговуватиме 39-річна харків'янка Катерина Монзуль. Матч відбудеться в рамках 22-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги сезону-2020/2021.

Поєдинок відбудеться на НСК" Олімпійський " у суботу, 17 квітня, і розпочнеться о 19:30.

Варто відзначити, що вболівальники київського клубу явно не задоволені вибором арбітра, про що висловилися в коментарях публікації на фан-сторінці "Динамо".

" вони знущаються? 🤔 "- йдеться в підписі.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"І знову вона буде підлаштовуватися під Шахтар", "Ну і тв*рі! Як потрібно кротам так і пхають цю підстилку! Сподіваюся з відходом Павелко, Луччі (б*дло) та інших мр*зей, то ця шв*рка не буде більше судити", "П*здец", "Монзуль - як окремий вид мистецтва)) у Вербича серцевий напад буде", "Не хвилюйтеся, нас засудять", "Коротше матч буде не 90 хвилин а години 4, перегляд вар як ніяк це справа нешвидка", "Таке відчуття, що у нас крім цієї шаленої баби арбітрів більше немає", - написали коментатори.

скріншот

скріншот

скріншот

скріншот

Як відомо, з початку поточного сезону Монзуль працювала на 11 матчах української Прем'єр-ліги, в яких продемонструвала 46 попереджень (в середньому - 4,2 за гру) і 6 разів видаляла футболістів з поля.

Нагадаємо, тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу: "Суддівство? Сидорчуку дали жовту, Забарному зламали ніс".

Як повідомляв портал Знай.uа, Роман Яремчук заговорив про перехід в донецький "Шахтар": "Мене "Динамо" викинуло на вулицю".

Також портал Знай.uа писав, як Віталій Миколенко забив гол у свої ж ворота: важко дивитися на це фото.