Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка продовжує будувати сім'ю і кар'єру на території Російської Федерації, знову вирішила розповісти про подорожі.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться з шанувальниками красивими кадрами, а також ділиться деякими порадами про подорожі.

Прямо, як цього разу. Телеведуча показала кілька фотографій зі своєї крайньої подорожі в Стамбул, і розповіла про речі, які засмучують мандрівника - мова про обмеження в русі.

Саме це робить коронавірусна інфекція вже практично два роки, і подорожувати спокійно по всьому світу вже не можна як раніше.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я так люблю подорожувати 🌍! Для мене це психологічна розрядка, частина життя, Професія! Ось сиджу ностальгую і насолоджуюся фотографіями зі Стамбула: практично уявляю, як я прокидаюся в м'якому ліжечку готелю @shangrilaistanbul, йду на сніданок, відкушую Круасан 🥐 з варенням і вдихаю аромат смачного турецького чаю 😍 🙈 " - пише дівчина.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про це.

"Досить їсти! Я теж хрчу😭 😭 😭 ну, жарт, звичайно!! Молодці!!!!!🔥🔥🔥❤️❤️❤️";

"Я теж сумую за Стамбулом😍 😢";

"❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍";

"Яяя дуже скучила🙌 🌍 😍";

"Без пригод смуток-туга😢";

"Всі круті інстадиви, відлітають на Мальдіви🏖️, Там корали і медузи...А на мені шкарпетки, рейтузи🧦 😁";

"Круасан? З варенням? Регіна, скажи, куди це все дівається?!!!".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко заспівала рідною мовою, фанати не повірили своїм вухам

Раніше повідомлялося, що Регіна Тодоренко похвалилася суперздатністю сина Влада Топалова

Також, Регіна Тодоренко видала таємницю, про яку мовчала 15 років