Відома співачка Глюкоза, справжнє ім'я якої Наталія Іонова і якій заборонили в'їзд в Україну за відвідування окупованих Росією територій, знову порадувала шанувальників новою публікацією на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,2 мільйонів чоловік.

На новому відео Глюкоза в спокусливому яскраво-рожевому купальнику, який тримається на тоненьких мотузочках, купається в блакитному басейні. Прозора вода не приховує її стрункі форми.

"Сумую за літом", - написала співачка. Судячи з геотегу на сторінці, зараз вона знаходиться в Іспанії, а відео було зроблено на Гаваях.

"Скоро зовсім голяка викладе відео. З кожним новим відео все менше одягу...», " з таким тілом, одягнена або гола, - пофіг! І так, і так буде красуня" « " Пора готувати вечерю, чистити картоплю!",- пишуть їй шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Глюкоза, фото: Instagram
Глюкоза, фото: Instagram

«А навіщо цей купальник взагалі. Знявши. А взагалі ви і так Гола...",» Одне і те ж«, " щось вже набридла Гола жо...а«, " теж вважаю, що вже занадто. Вона, мабуть, нічим іншим залучити не може. Творчість нікому не потрібно її, ось так і намагається" « " Русалочка!",- навперебій коментують відео читачі сторінки співачки глюкози.

Нагадаємо, зірка 2000-х Глюкоза розкрила свої секрети шикарного зовнішнього вигляду: всього три правила

Як повідомляв " Знай.ua", дочка зірки 2000-х років виявилася розумнішою за маму, співачка навіть одяглася:" Від сили 6 років"

Знай.ua писав, зірка 2000-х Глюкоза сховала пружні груди за тоненькою тканиною: "Важко вибрати якусь одну"