Відома українська співачка Sonya Kay, а також племінниця Софії Ротару святкує свій день народження. Дівчині виповнюється 30 років.

Новий святковий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, і просуває свою творчість.

На цей раз на знімку щаслива дівчина стоїть вдома з величезним букетом квітів - рожевими трояндами.

"З днем народження мене ♪ #sonyakay#birthday#flowers# сонякей#happy#love#sweet#beautiful#music#ukraine"- сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У коментарях користувачі почали залишати свої привітання:

"Від щирого серця бажаю бути щасливою 😍❤️";

"Вітаю!!!🙌❤️";

"Вітаю вас з днем народження від щирого серця";

"Сонечка, вітаю тебе з Днем Народження!!! Від щирого серця бажаю тобі щастя, здоров'я, любові, сімейного благополуччя, творчого натхнення, успіхів тобі в твоїй творчості і удачі завжди і у всьому! Люби і будь кохана! Будь здорова і щаслива. Всього тобі самого доброго і світлого!";

"Вітаю 🔥нехай найзаповітніша мрія збудеться 😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що співачка після тривалої перерви вирішила повернутися на сцену, і випустила новий альбом під назвою "Драйв", на який увійшло відразу чотири композиції.

Sonya Kay не виступала майже півтора року. За цей час вона зрозуміла, що не може без музики, тому вирішила повернутися до шанувальників з новим альбомом.

"Я дуже самокритична, але задоволена тим, як все вийшло. Люблю експериментувати над стилем і думаю, що це добре. Артист завжди повинен робити щось нове, щоб бути цікавим" - розповідала дівчина про альбом.

Нагадаємо, що племінниця Софії Ротару показала приклад всім українкам, як потрібно прибирати свій будинок

Раніше повідомлялося, що племінниця Софії Ротару Sonya Kay показала дивовижну схожість з мамою - не розрізнити.

Також, племінниця Софії Ротару розсекретила свого обранця і розповіла про весілля.