Відомий український модельєр і дизайнер Андре Тан знову поділився порадами з українками. Від яких речей потрібно терміново позбутися у вашому гардеробі.

Новий пост він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Там він радує шанувальників не тільки своїми знімками, але і різними стильними порадами, тим самим допомагає українкам виглядати гідно.

Цього разу він вирішив розповісти, які речі потрібно терміново викинути з вашого гардеробу.

"Ще стане в нагоді". Річ вже 100% відслужила своє, але вам її шкода викинути через спогади, пов'язані з нею? Навіть не замислюйтеся! Шкода вам має бути себе, якщо вас в цьому хтось побачить на вулиці!"- почав чоловік.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Спочатку потрібно позбутися від клону в шафі. Одна справа, якщо це річ базова - біла, чорна футболка, штани, і так далі. Однак, якщо це кілька суконь з однаковим фасоном або ж однотипним малюнком - вам це не потрібно.

Андре Тан, скріншот: Instagram
Андре Тан, скріншот: Instagram

Річ колишньої слави. Якщо ви купили в ажіотажі річ з дизайнерської колекції року 2-3 назад і наділи її всього пару раз, то будьте впевнені: її час минув. По-перше, це вже не модно, а по-друге, вам, швидше за все, буде ні з чим її носити.

Також, відразу потрібно викидати речі потерті, які ви носите вже багато років. Так, в ній комфортно, зручно, вас пов'язує безліч спогадів. Але, потрібно мати позбавлятися від мотлоху.

"Але подивіться на ситуацію об'єктивно: в цьому навіть не ховають! Ви гідно кращого! Підіть і купіть собі пару нормального взуття " - розповідає Андре Тан.

Також, потрібно позбавлятися від речей, які практичні, але абсолютно нецікаві.

Фото зі сторінки Андре Тана
Фото зі сторінки Андре Тана

Припустимо, у вас є якась дуже практична річ, яка підходить під половину вашого гардеробу, але зовсім не приносить вам радості. Вона неяскрава, нецікава і взагалі ніяка. Розлучайтеся з нею! Краще сходіть зайвий раз на шопінг і купіть щось таке ж практичне, але в вашому стилі.

Нагадаємо, що стиліст назвала тренди вуличної моди для холодного сезону: панамки, косинки і черевики-Трактори

Раніше повідомлялося, що Андре Тан представив топ-5 кращих образів осені та зими 2021 року

Також Знай.uа писав, щоАндре Тан на всю країну розповів подробиці розлучення з дружиною: просто закінчилася любов