Відомий український дизайнер, модельєр, шоумен і бізнесмен Андре Тан, як знають наші читачі, вже розповідав про модні тренди на зиму сезону 2021/2022. Цього разу Андре вирішив поділитися секретами структурування свого гардеробу, щоб кожна річ була на своєму місці. Для цього Андре радить вивчити поняття "капсули".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана в мережі Instagram.

Фото зі сторінки Андре Тана
Фото зі сторінки Андре Тана

"Мінімум речей і максимум образів. Ситуація: ви купили неймовірно красиву річ. Проходить день, тиждень, місяць, а вона так і лежить в шафі і просто припадає пилом. А проблема не в самій речі, а в тому, що вам нема з чим її носити! І тут приходить на допомогу капсульний гардероб, в якому всі речі поєднуються один з одним, а одну можна легко замінити інший.

Капсула закриває одну - єдину сферу Вашого життя, наприклад, робота в офісі, вечірки, похід за покупками, спорт або подорож. Зібрати такий гардероб під силу кожній, якщо знати основні принципи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фото зі сторінки Андре Тана
Фото зі сторінки Андре Тана

Розставте пріоритети. Проаналізуйте свій стиль життя і виберіть найактуальніші сфери. Саме в цих капсулах має бути найбільша кількість речей, щоб створювати безліч образів на кожен день. Ви вся в роботі? Ділова капсула ー для вас. Любите займатися спортом? Інвестуйте в спортивну капсулу. Ви запекла тусовщиця? Тоді в пріоритеті повинна бути вечірня капсула.

Ядро капсули. Легко уявити цілу картину, коли у вас є основа. Так і з ядром капсули саме з нього все починається. Зазвичай це костюм або жакет з брюками. Якщо ми говоримо про повсякденну капсулу, це може бути пуховик або ваші улюблені джинси.

Доповнення базою. Після того, як ви визначилися з ядром капсули, час доповнити її стильними базовими речами без зайвого декору. Тільки вже маючи міцну базу можна впроваджувати в капсулу трендові і незвичайні елементи.

Дотримуйтесь правило однакової температури. Для того, щоб речі з капсули складалися в стильні образи, не можна забувати про поєднання кольорів. Речі зовсім не повинні бути одного кольору, немає. Але вони повинні дотримуватися одну колірну температуру, щоб виглядати гармонійно.

Не бійтеся експериментувати. Зібрана капсула завжди готова для ваших експериментів. Додавайте модні аксесуари, експериментуйте з прикрасами і трендами. Не забувайте, що базові речі теж мають властивість застарівати, так що періодично оновлюйте свій капсульний гардероб.", - пише Андре.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram
Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Андре Тан назвав найпотворніший у світі колір: "Зараз він у моді".

Як повідомляв Знай.uа, Андре Тан мітить в шоу "Холостяк"? Улюбленець Каті Осадчої перетворився на ловеласа.

Знай.uа писав, Андре Тан розкрив найяскравіші моменти свого життя: капризи Періс Хілтон, фіаско з Пугачовою і перша спідниця.