Нещодавно між екс-учасницями гурту "Неангели"розгорівся скандал. Вікторія Смеюха виклала у соцмережі відео, де розрізає торт з зображенням колишньої колеги Слави Камінської.

Згодом співачка пояснила, що цей торт їй подарували шанувальники. Однак у коментарях українці запідозрили, що реакції Вікторії Смеюхи були неприродною, і все це було зроблено спеціально, передає "Зірковий шлях" на телеканалі Україна.

НеАнгели, фото: Слава Камінська / Instagram
НеАнгели, фото: Слава Камінська / Instagram

"Це абсолютна PR-історія. Це не органічно. Це не є її природна поведінка. Якщо ми детально подивимося відео, то можемо оцінити, як людина себе веде на своїх попередніх відео, тих самих сторіс, і як вона себе веде на цьому відео. Це абсолютно награна, запланована заздалегідь історія", - зазначила Любов Мочалова PR експерт.

Любов Мочалова  PR експерт, скріншот
Любов Мочалова  PR експерт, скріншот

PR експерт Любов Мочалова каже, про те, що історія з тортом була спланована, свідчить ще й те, що Вікторія повідомила про вихід своєї нової пісні, яка має назву "Кажи, що хочеш".

"Чим яскравіше, тим краще, але тут є одне "але", коли ти починаєш свою сольну кар'єру з таких публічних скандалів, ти надалі мусиш все більше дивувати свою аудиторію", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Любов Мочалова  PR експерт, скріншот
Любов Мочалова  PR експерт, скріншот

Однак PRниця Вікторії Смеюхи Анна Матосьян зазначила, що це було випадково, і своїх рук до цієї історії вона не докладала.

"Цей торт мені вже поперек горла стоїть, чесно. З цими хейтерами Слави. Вигадати торт, щоб відрізати голову я не могла собі й уявити", - зізналася вона.

Про негаразди між Вікою та Славою відомо давно, іноді артистки сварилися навіть просто під час інтерв'ю. Музичний продюсер та співак Геннадій Вітер розповів, що навіть у райдері гурту для Камінської та Смеюхи мали бути різні автівки та номери.

Геннадій Вітер, скріншот
Геннадій Вітер, скріншот

"У них дійсно в райдері завжди були різні автівки, різні гримерні. Іноді вони не могли перебувати навіть на одному поверсі. Я дивуюся як вони на сцені один одного не лупили. Хоча я знаю були моменти, коли і мікрофоном одна одній по голові", - зазначив Геннадій Вітер.

Нагадаємо, Вікторія Смеюха зізналася, чому так радісно різала "обличчя" Слави Камінської: "Накинулася з кулаками"