Популярна українська виконавиця, екс солістка гурту "Время и Стекло" і дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Цього разу Надя Дорофєєва заглянула в шоурум до своєї близької подруги, а за сумісництвом і до однієї з найбільш затребуваних дизайнерів в Україні Катерини Сільченко, яка володіє успішним і популярним брендом "the COAT".

У своїх Insta Stories співачка також показала численним фанатам свій стильний образ на сьогоднішній день - монохромний чорний костюм, шкіряний піджак і головний акцент у вигляді розкішного шарфа від відомого бренду "Gucci". Своє вбрання Надя доповнила недбалим пучком, який додав в образ легкості і невимушеності.

Також Дорофєєва не забула провести невелику екскурсію по шоуруму для своїх шанувальників. За кадром Надя заявляє, що її дуже захоплює асортимент дизайнерського одягу і адресує Сільченко приємні компліменти.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Раніше ми писали про те, що напівголий Дантес на снігу перетворився на романтика заради Наді Дорофєєвої: "Швидше додому"

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва обрала найзухваліше весільну сукню, Дантес побачив наречену і "вибухнув": "Залишай назавжди"

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва виступила на "Вечорі прем'єр" з Катею Осадчою і відразу ж в Москві: співала хіт групи "Тату"