Анна Заворотнюк розповіла про свою "блакитну мрію". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Російська актриса, фотомодель, а також телеведуча і дочка заслуженої артистки Анастасії Заворотнюк привернула особливу увагу після новин про хворобу своєї матері. Безліч шанувальників намагаються дізнатися хоч якісь новини про стан здоров'я своєї улюбленої артистки від її близьких родичів.

24 листопада Анна Заворотнюк опублікувала фотографію в Instagram на тлі міських пейзажів.

" якщо ви запитаєте мене, то я поділюся з вами своєю блакитною мрією. Чомусь, все своє свідоме життя я мріяла жити, ну або хоча б спробувати пожити в тропіках. На якомусь чарівному острові з океаном, білим піском, пальмами і мавпами. Може в минулому житті я була☺️?",- повідомила вона.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Жінка зізналася, що все життя хотіла в тропічному кліматі. Проте дана мрія нездійсненна для неї на даний момент.

загалом, я не знаю чому ж мене так тягне в теплі краї. І називаю я свою мрію Блакитний, тому, що реальність складається зовсім інакше, і я не можу дозволити собі,

Проте Ганна Заворотнюк зазначила, що є міським жителем, який не жив поза цивілізацією. Дівчина повідомила, що розпещена міським життям.

Нагадавши, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк виходить заміж: приховувала нареченого 6 років.

Раніше Знай писав, стильний образ дочки" моєї прекрасної няні " Заворотнюк-так одягається весь Париж.

Також Знай повідомляв, дочка онкохворої Заворотнюк Анна задумалася про роль в кіно: "Шерлок Холмс?". Спадкоємиця онкохворої Заворотнюк Анна перед весіллям задумалася про нову роль.