Відома українська співачка Слава Камінська після скандалу зі своєю колишньою колегою по гурту "НеАнгели" вирушила на відпочинок з дітьми і поділилася милими кадрами з відпустки.
Слава Камінська, яка нещодавно почала сольну кар'єру вже має чимало шанувальників, тому вона намагається часто ділитися з ними новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить мільйон осіб.

Фото зі сторінки Слави Камінської
Фото зі сторінки Слави Камінської

Слава Камінська вирішила провести кілька днів на сонечку, тому разом з дітьми поїхала відпочивати. Зірка вже встигла поділитися кількома кадрами з сімейного відпочинку, зазначивши, що саме так виглядає щастя.

Фото зі сторінки Слави Камінської
Фото зі сторінки Слави Камінської

"Ось так виглядає щастя і справедливість 😉 до речі, 3/4/5 фото зробив Лео❤️ і це ще не все 😉 про те , як дітям довелося навчитися добре фотографувати менше, ніж за 15 років, ви почуєте в моїй новій пісні - сповіді 😉 ", - так Слава Камінська підписала опубліковані кадри.

Фото зі сторінки Слави Камінської
Фото зі сторінки Слави Камінської

На одному з опублікованих кадрів Слава Камінська позує лежачи на зеленому газоні, а в цей час її дочка Лаура і син Леон цілують свою зіркову матусю в щоки.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше Знай писав, Славу Камінську "з'їла" її колишня напарниця, розгорілася велика сварка: "нехай застрелиться..."

Також Знай писав, Юрій Ткач, "НеАнгели" і El Кравчук-українські зірки зізналися, як потрапили на сцену: "дівчатка з красивими ногами"